I think I was blind before I met you



This time it´s different, I really think that you like me.



päronsaft en solig dag



ledig idag, det är nice.
och solen är framme, jag har fått lite bekinilinjer idag :)

<3

We are one



Nu ska jag försöka sova i ... 1 tim till och sen försöka ta mig upp till skolan!

mår skit, har ont i alla leder. Fan.

:(

Hoppas att ni mår bra i alla fall? <3

Christoffer

Nu har jag hållt på och städat hela dagen! ska fixa mig lite och sen ska vi dra hem till chrille en sväng. Ikväll ska vi göra egna hamburgare och mysa hela kvällen! Puss






Helgen

I fredags var blandade känslor mixade med varandra i en enda stor röra. Jag var så orolig, och ingenting fick mig att må bättre. Det var en hemsk dag, en hemsk kväll. Men tillslut när vi kunde sova kröp jag nära honom, riktigt nära och han höll om mig!

Lördagen var varm kommer jag ihåg, eller lite blåsig. På kvällen sen åkte vi in till stan och drack en massa drinkar på 55an med matilda och jocke, och en del annat folk! Sen gick vi alla till NH och dansade loss :)

Söndagen var riktigt seg, bakis var jag med. Vi satt och kollade på HUR MYCKET filmer som helst! Så den dagen gick fort :)


I will never say never, I will fight

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolan och känner mig jättedålig, jag har yrsel och är skittrött, håller nog på att svimma snart. Imorse var jag på vårdcentralen och lämnade fyra rör med blod. Usch, jag hatar det... Men min finis älskling var med mig också även fast han har fobi för sprutor!

Jaja, ska försöka fixa lite med allting, även fast jag inte kommer lyckas så bra. Vill hem till min säng

puss


Step by step, day by day

Godkväll!

Jag tänkte bara kika in här och se vad som händer. Har precis ätit mat och tänkte städa rummet lite grann. Babe is in the house så vi hittar väl på något att göra senare sen också. Igårnatt var vi och såg på Pirates of the Carabien. Den var bra, riktigt sevärd. Men jag tycker de andra filmerna var bättre. En öl på 55an innan och sedan bio, kom hem vid 3 ungefär, och imorse var vi trötta...

Puss



gammal bild på mig och babe <3

Memories























These photos are all memories of things that have passed.
These photos are both something good and something bad.

This time in my life have already passed.
Couse I need to speare some room for me and my love.

I don´t regret anything at all.
But I would never go back and do it all again.

This is how you learn. That I can not deny.
But it will never be good for you, couse it was almost always bad.





Gooday mate!

godmorgon!

Nu har jag druckit mitt kaffe, bara att dra på sig kläderna och sticka till skolan för att lyssna och hålla tal hela dagen!

Skriver kanske sen!
puss



Nyårsafton, i Norge.


Måndagen den sextonde maj tvåtusenelva

Imorse kändes det overkligt att klockan ringde klockan sex. Chrille kollade på mig och sa ''vad är det som ringer?'' ''Det är väckarklockan... Det är också måndag och vi ska upp.'' Han orkade inte, inte jag heller. Det var som att känna lättnaden av att skippa första dagen på veckan när vi hade åkt hem till mig och lagt oss för att sova igen. Skönt. Vi vaknade kl 1 igen, då såg vi på den tredje och bästa pirates of the carabien filmen. Sedan åkte vi och tränade, det gick bra. Men jag har fortfarande mina viljor, som suger. För jag kan inte klara av dom. Och nu sitter vi här och pluggar. Eller han pluggar. Men jag ska snart...

Imorgon är det Tisdag. Och då ska vi gå till skolan... Det här funkar inte i längden om det blir en vana... Och speciellt inte om vi ska nå våra mål som vi har.



jag vill ha en fjäril... på handleden

Myshelg

Fredag - grillning och mys, satt uppe och pratade till 3 4 på natten med chrilles mamma och hade det trevligt :)

lördag - skön förmiddag med sovmorgon, åkte in till stan och hämtade upp våra småsystrar och tog dom på bio medans jag och chrille satte oss på en uteservering och åt pizza. Kvällen med eurovision song contest och lite vin :)

söndag, idag har vi baaaara chillat kan jag tala om. Och skönt är det allt eftersom att snart väntar en vecka med massa plugg, redovisning, prov och tal och inlämningsuppgifter... undra hur jag ska orka. Men det får vi allt ta och klara av (Y)

Nu väntar jag på min älskling som är och köper pizza, och senare ska vi se på alla pirates of the carabien filmerna efter som att vi behöver förfriska minnet lite, nu när vi ska på premiären på tisdag med Matilda och Jocke, trevligt trevligt :)



Kyss och ha en trevlig kväll kära människor!

<3

Jag skulle aldrig lämna dig



det var ett jävla tjat om chrille, men jag har inget annat som är viktigare.

Du är mitt allt



<3

Att ett enda ord kan förstöra en hel värld av kärlek

Jag kan inte stå om du inte ser på
jag kommer att älska dig föralltid
ge mig din hunger ge mig ditt allt
för allt du är
och ett ljus i mörkret
som en våg som föds att bära dig

Du kommer till mig om natten
viskar orden i mitt öra
om att du älskar mig, sådär hest
jag bara nickar och kryper tätt intill
för bakom vår perfekta fasad av vit virkad bommul
och presenter

finns något som ingen kan förstå

en hel värld av kärlek.


Flisan



När jag var hemma hos min älskling för första gången alldeles själv med honom kom denna sötnos ut ur katten lisas mage, det var coolt att se och hon var den enda honan av fyra kattungar. Nu bor hon i Bålstad och har det förhoppningsvis jättebra :)

but, I will miss her
<3


Då och Nu



brunett



blondin

Jag trivs verkligen bäst i blondt.


everybodys changing

Godmorgon! <3

Det var ett tag sedan som jag skrev här i bloggen, kan berätta för er att jag har nästan aldrig tid nu för tiden. Jag har så mycket annat som är viktigt, bland annat min skolgång, eftersom att jag har bestämt mig för att jag vill gå en speciell linje på universitetet direkt efter jag tagit studenten. Och så har jag min älskling, min familj och mina vänner. Min träning, letandet efter jobb och massa massa mer!

Jag har då bestämt mig för att jag skriver när jag har något viktigt att säga, eller när jag bara känner för att skriva av mig lite, som nu... :)

Det är 2:a maj nu och min kära mamma fyller år idag!
STORT GRATTIS!



Mammis, när vi var i stockholm i vintras!



och en sne bild på min älskling när vi var i Göteborg och åt suchi <3

idag börjar jag sent, så nu ska jag städa, bada, äta frukost och sen krypa ner i sängen en stund till, är så sjuukt trött efter helgen. Sen bär det av till skolan. Och när jag kommer hem blir det överraskningsfirande för lilla mammis

puss och kram!

RSS 2.0