Nu är jag hans, på riktigt. Och han är faktiskt min.

Jag har hans ring runt fingret och han har min, föralltid är ett starkt ord och en lång tid framöver känns osäkert. Men jag vet att jag har honom nu. Nu och till han inte vill ha mig längre.

Iloveyou


Lovely days

Jag och min älskling hade en jättemysig dag igår! Vi gick upp skapligt och myste hela morgonen, sen vid halv tre ungefär så åkte vi in till friskis och tränade mage och bröst :) efter det gick vi en jävla runda! käkade pizza påvägen och åkte sedan till sturefors, gick en bit och satte oss på ett berg och kollade på solnedgången, mys!

Nu är det måndag, och påsklov. Jag kom hem kl sju, käkade frukost och gick runt ån. Lååångt, i över en timme. Det är så fint väder, klarblå himmel och inte sådär fasligt varmt, utan skönt på morgonen. Det är fortfarande morgon så det blir varmare sen, då tänker jag gå ut och lägga mig på en filt och sola. Annars är jag sugen på att åka in till stan och ta en fika på en uteservering... Det blir i allafall ryggträning när chrille slutar. Hans sista dag idag ju! sjukt ..


Hair




Rise and Shine baby

wakie wakie,

Vaknade vid tio av massa barnfötter som sprang omkring på golvet utanför vårt trygga stilla mörka rum. Där vi ville fortsätta sova, men här finns ingen tid för sånt! Upp och hoppa. efter frukost oh några sömntimmar till är vi uppe och ska snart göra i ordning oss för att åka till Ikano. idag är det en strålande dag och mitt humör är på topp. Dock känner jag av att jag drack lite för mycket igår, men det struntar vi i.

Har ni en bra dag hittils? <3

Poppin Champane

Efter en trevlig dag på ikano och några ärenden med mamma och christoffer har vi nu ätit oss mätta på en supergod middag och därefter poppat lite champane hos chrille i firandet av att han kom in på en utbildning som han ska ta. Huset är fullt och jag har jättetrevligt så nu ska jag återgå till det! Hoppas att ni har en trevlig kväll!

puss och kram :)


I´m addicted and I just can´t get enough

Hallojsan!

sitter med massa foliepaket i håret, nu jävlar blir jag gulhårig;) hehe, men sånt får jag ta när jag har valt att färga håret rött för ett tag sen... Då blir håret färgat i ett rött pigment, och om man sedan färgar håret brunt över det röda är det röda så starkt att det fortfarande finns kvar. Vill man då färga blondt säger ju det sig självt att det blir orange/gult... men använder man rikligt med silverschampo och går till rätt frissa, jag har ju min mamma. så blir det bra tillslut.

Det värsta är att mitt hår är så kort nu, men hade jag haft långt hår nu hade det blivit sååå slitet. Så nästa steg efter att jag är nöjd med färgen är löshår, som jag har sen innan ;)

Jag har många bra frisörtips så om ni undrar någonting så är det bara att fråga ;)


no one can take you down unless you let them

godmorgon, jag är skittrött, hungrig och känner av träningsvärken från igår. Får ta och piggna till, äta lite frukost och ta en promenad runt ån, vädret ser ju helt underbart ut!

Mår ni bra idag? <3



Puss!

If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.

Min bästa vän drog in mig till stan för att bara umgås, tänkas att det behövdes kan jag lova efter min tråkiga förmiddag. Chrille kom och oss sen, för att åka till en jävla runda. Tillslut hade vi fått på oss träningskläder och tod en promenad till gymmet. Han körde slut på mig och det skulle inte förvåna mig om jag inte kunde gå imorgon, men men det löser dig.

Nu har vi fått mat i magen och badat av oss all svett, så nu blir det att krypa ner i sängen bredvid min lilla älskling!

imorgon är det fredag, helg igen. Äntligen.


TILL MAMMA

Gillar när till och med mamma säger, ''fy fan linnea... vad du börjar sacka ihop! sminka dig? du ser så blek ut, du ser nästan sjuk ut...''

så bara för att jag vet att du läser min blogg kära mamma! så har jag sminkat mig och snart ska jag gå till stan för att träffa fåk, så du vet att jag inte ligger och möglar i sängen :), jag har dock inte städat mitt rum som jag sa, men jag har lånat din brunutansol och ska träna ikväll, med chrille. Vi sover hemma, om jag får bestämma mat och jag har till och med tagit kort på sminkningen så här varsågod! :


Rosa är inte jag...

Haha, efter två dagar tröttnar jag på att ha en rosa design! Jag brukade ÄLSKA rosa och jag valde alltid rosa! Nu lyckas jag också göra det, fast av gammal vana och otroligt nog ångrar jag mig sen, när jag t.ex köper rosa kläder eller dylikt, och aldrig använder det. Så NOO PINK. Jag är typ sämst på bloggdesign, så om någon är liiite bättre än mig, liiiite sötare än mig och verkligen känner stor passion över att hjälpa mig med den så be my guest, fast det är inte nödvändigt... så viktig är inte designen för mig, det är ju för att det ska bli roligare för er att läsa... för mig, ah jag har denna blogg för att jag ska kunna gå tillbaka och läsa vad jag har gjort under mina dagar. Men det går ju inte såbra eftersom att jag tar bort varenda jäkla blogg som jag har! haha! så typiskt mig, så det skulle inte förvåna mig om jag tog bort denna också. HEHE

I alla fall, det är ännu en sånhär dag. En sådan dag då jag har absolut INGENTING att göra eftersom att praktiken sket sig, och ah, skolan inte har börjat ännu. Jag är klar med dagens plugg och det enda jag tycks göra är att ligga i sängen och lata mig, och vet ni vad. Jag hatar det.

Jag vill ut, röra på mig, få energi och inte ligga hemma och dega hela tiden. Ja, vad ska man göra... Inte så mycket tydligen. Men snart slutar min käraste och då sticker vi till gymmet och lyfter några tunga vikter. I helgen kommer chrilles bror och hans flickvän ner till Linköping, nästa vecka är det påsklov och då... har jag inget planerat. förutom på helgen då, då jag först ska åka till jönköping och ELMIA, och på lördagen till bålstad. För att fira påskafton med min pojkväns familj.

Ja hörrni, detta blev ett långt inlägg och på något sätt känns det som att jag sitter och pratar med mig själv när jag skriver. hm... intressant.

Ska nog avsluta nu, så hejdå ;)

Livet förändras, det trodde jag att ni visste

Why are you sad?
I´m trying as hard I can to make everybody happy
your just doing this because you can

It makes me feel bad, not to please you
but I can´t help it.

I need to be with him, as much as I want to
it´s not for you to decide.

If you are real friends, you´ll be standing here
next to me, telling me that you understand and accept
the fact that I´m having the time of my life
with or without you, doesn´t matter

couse I still love you guys, but try to understand!
pleease


Uppe med tuppen!

Godmorgon everybody!

Jag går upp samtidigt som min pojkvän bara för att kunna ha samma dygnsrytm som honom. Det är bäst så, eftersom att annars blir jag pigg hela kvällen och håller honom vaken halva natten när han börjar jobba kl 7. så det funkar inte riktigt så! Jag har ätit frukost nu i allafall och ska ta ett bad.

Tänkte att vi börjar dagen med lite skön musik! det låter väl fint? pöss


Nu sticker jag iväg och tränar! ;)

Vi kanske inte hörs senare eftersom att jag antagligen åker hem till chrille och sover där inatt! Så om inte annat skriver jag imorgon igen :)

PUSS


Like a million shots


Nämn något som gjorde dig glad igår: när min älskling väckte mig med en kyss som var oslagbar

Vad gjorde du kl 08 imorse:
sooov :)

Vad gjorde du för 15 min sedan: blev riktigt förbannad på min dator

Det sista du sa högt: ’’HALLÅÅ’’

Det senaste någon sa till dig: ’’Ah, men vi hörs sen då? Puss älskar dig..’’

Vad har du druckit idag: Smoothie och ett glas juice

Vad var det senaste du åt: panpizza busted…

Vad var det senaste du köpte: hm… en tidning!

Vad är det för färg på din ytterdörr: öh, brun?

Vad är det för väder hos dig nu: typ molnigt :/

Godaste glassmaken: lätt hallonsorbet

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, jag vet att det finns så ;)

Sover du tungt: njaa, inte så värst

Drömmer du mardrömmar: konstant alltså …

Trivs du med ditt jobb: jobb, JAG HAR INGET JOBB

Favoritklädsel: naken ;)

Favoritlåt just nu: I just can´t get enough med bep ;)

Vad ser du om du tittar till höger: en bild på mitt sängbord på chrille och mig

Vad gör dig glad just nu: att jag inte befinner mig i skolan och pluggar

Vad ska du göra härnäst: tänkte faktiskt städa mitt rum… det ser förjävligt ut

Höger eller vänsterhänt: höger

Humör just nu: seg, men glad :D

Favoritgodis: godis… gillar inte godis så mycket

Kläder just nu: aha, hehe trosor :D

Sommarplaner:? Tänkte åka till kroatien, kanske turkiet. Jobba lite och umgås med min älskliiiiing

Hur många kuddar sover du med: oj, vi sover typ med åtta kuddar eller nåt

Spelar du något instrument: nää, fast jag har en gitarr ;)

Morgon eller nattmänniska: både och faktiskt ;)

Vad är viktigast för dig:
Att jag mår bra.

Är du kittlig: under fötterna och i midjan

Snarkar du: tydligen… -.-

Stjärntecken: skorpionen

Äckligaste insekten: spindlar lätt!

Längtar du mest efter just nu: att få… träna :D



när man söker på mitt namn och bilder på google hittar man ett och annat... det här var veeeerkligen länge sen! fjoooortis :)


JUSTE

Vet ni vad jag och chrille gjorde i förrgår? Vi var så desperata på att få vara ifrån våra familjer och vara själva, så vi köppte gottis, laddade ner en film tog med vårt svinstora täcke, och åkte iväg med bilen ut på landet och ställde oss vid en sluss och sov i bilen. Det var sjuuukt mysigt! Verkligen ett tips ;)

dock blev det lite kallt om näsan under natten, men det var ungefär som att sova i tält fast mycket tryggare såklart :) Vi såg shes the man, tur det så att vi inte såg på någon skräckis, för då hade vi säkert åkt hem igen! haha

men det är så vi är, ganska så störta och spontana, and I love that ;)

Onsdagen den 13 april

Sitter och smuttar på en smoothie som dessutom blev skitgod när jag gjorde den i min röda fina mixer, haha! väntar på att tiden ska gå så att chrille kan sluta snart så att vi kan åka och träna. Han ska hjälpa mig att få en fast kropp, så nu blir det hård träning... VARJE dag.

Undra om jag kommer att klara det? Det vore ju coolt i allafall, när chrille kör med mig så borde det ju gå.

kanske ska städa rummet? gå ner och kolla om tvättstugan är ledig kanske? usch vad tråkigt... Nej jag ska göra ett test här, på bloggen... skittråkigt, jag vet

men jag har fasen inget att göra, alltså inget att skriva om! KOM IGEN KOM IGEN, gör något! Men snart så...


fick det här meddelandet på facebook av fåk nyss:

Nea sitter & skriver dikter på mitt rum just nu.
Jag sov över hos Nea igår.
Hos hennes pappa, jag har aldrig vart där förut.
Var i trädgårn i går kväll.
Även fast vi hade förbud att gå dit. Busig! ;)
Vi sa att vi vai Johannelund... haha ^^
Vi gick runt massa, satt på en bänk helt ensamna att käka chips.
Haha, va dåliga vi är. Min humor allså.
Träffade lite folk & så.
Sen åkte vi ut på lnadet där NeaPuffen bor.
Somnade tidigt, men va fan. DET ÄR SOMMARLOV JU!

det där måste varit i sjuan, då vi var såhär små! ;)


Koffein

Sjukt att koffein kan ha så starka bieffekter! Tänk på det barn :)

Vi slapp akuten iallafall och väntar på bättre tider nu kan man säga, väntar på badet just nu, ska mysa ner mig där med skum och några tända ljus med min älskling. Det är så sjukt hur man kan känna såhär för någon, min baby är verkligen bäst! Och snart ska vi förlova oss också, vi har beställt ringar och allting redan!

Hoppas att ni har haft en bra kväll allihopa, puss och godnatt

<3


min baby mår inte bra :(

Förut fick jag gå och hämta chrille från friskis och nästan bära honom hem...
Han har tagit en överdos av VIP extreme som är ett pulver man använder för att bygga muskler lättare, han är jätteyr och mår illa... Ringer just nu sjukvårdsupplysningen och ser vad de säger. Vi kanske åker upp till akuten med honom så att de får ta lite prover på honom. Stackars min älskling <3



gammal bild, men här är mitt mysmongo :)

Skriver sen så får vi se vad som händer! puss


I hope to keep you in here

Godagens allihopa!

Jag har bloggat förut, men nu känner jag för en fräsch start. Här kommer jag att skriva om allting som faller mig in. Jag kommer att vara ganska öppen, och berätta om precis vad jag gör, och precis hur jag mår. Jag hoppas att ingen kommer tycka att jag är ett psyko bara för att jag skriver någonting som låter konstigt för dig, eller någon annan. struntsamma, jag bryr mig inte så mycket om vad andra människor tycker. Jag fokuserar mest på mig, och hur jag känner. Jag går alltid på magkänslan. Jag är ute i sista minut med allting. Jag prioriterar det roliga framför det viktiga. Jag är kär i en av världens mest omtänksamma personer. Jag älskar att bada, i badkar alltså. Jag är bra på många saker, och har många olika talanger. Jag är nog bäst på att få andra att må bra. Jag lyckas alltid få saker till rätta. Jag är driven, och vill mycket, men som sagt... jag gör det helst när jag är superstressad och verkligen verkligen måste. Jag vill gå ner i vikt och vara smal och slank och fin. Men jag lyckas hålla en diet i max två dagar. Sen skiter det sig... Men jag tycker om mig själv ändå. Hoppas att ni tycker om er själva. 

bara för att detta är det första inlägget vill jag ha i allafall 1 kommentar. Så jag tänkte göra en kul egoboost grej!
Svara på dessa frågor om dig själv i kommentarsfältet. 

1. När känner du dig som vackrast?

2. Kan du säga till en person som du inte känner att du tycker att du själv ser bra ut?

3. Vad gör dig vacker?

4. Jag tror att de lyckligaste tjejerna & killarna är de vackraste, håller du med mig?



Detta är jag i sommras, jag har aldrig känt mig snyggare än då... sen färgade jag håret rött och sket i sminket, bus-krämen, och blev emo... hehe, nej då men nästintill -.-



i väntan på min älskling ska jag läsa lite i nya PLAZA
 


RSS 2.0